36week3day

Haii mommy, cuba share berat baby mommy berapa? Sya punya 36w3day berat baby 2.9kg . due 8/6 tapi kena serah diri awal 24/5 ni . sbb sya gdm on ubt . doa kan sya yaa ☺️#firstmom

6 Balas

Rasanya doc follow pada saiz ibu jugak. Ibu yg saiz kecil kalau baby besar sudah juga nk bersalin normal. Plus gdm lagi baby cepat besar. Serah diri tu tak semestinya doc suruh czer terus. Mungkin induce la kot. It's OK asalkan mommy and baby selamat. All the best.

sama la due date kita sis, tp 17/5 ni sy dh kena admit ward ..sy ppv major, and berat baby pun 2.3kg je..doakan sy dpt beranak awl ye..taklalu nk berkampung dkt ward lama²😭😭 kitonya ada ank kecik lagi kt rumah, rasa sedih betul nk kena masuk ward

Sy sepatot 34w4d…scan dlm 32w++…berat 1.7kg…ktegori sga/iugr ..next week rujuk dgn pakar ..tp kalau tgk pada graft pkembgn okay je, Dr ckp normal

sy scan masa 36w bby bru 2.3kg..doc kta normal. n xde dpt tarikh suruh brnak awal ke apa. sy ada gdm on diet

due saya 7/6. GDM on DC. last scan 35w, 2.5kg doktor kata normal. moga selamat semuanya sis 💐

Saya 36weeks delivered, prem contraction, 2.81kg

2w ago

Ya, masa contraction 35+6, next day salin