GDM

hi mommies 😍 sya minta tolong doakan saya dpermudahkan semasa bersalin nanti 😭🙏🏻 dsbbkan gula tak cantik so terpksa dberanakkan awal . due sepatutnya 10/9 tapi dah d awalkan jd 27/8 ni . first baby so sya takut sangat" 😭 . minta doa kot" ada d antara mommy semua doa dia dimakbulkan . sya akan doakan mommy semua dpermudahkan 🤲🏻❤️

25 Balas

Semoga dipermudahkan urusan awak..semoga kedua duanya selamat

4y ago

Sama2 awak😊

Semoga dimudahkan dan dipermudahkn utk mommies ya....aminnn

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Sis punya gdm tu brpa bacaan oww . Diaorang bagi beranak awal .?

4y ago

kesal pulak Saya dengar sis 😁

InshaAllah aminnnn, semoga yg baik2 saja buat sis.

4y ago

aamiin ya rab 🤲🏻❤️ trima ksh tau

Semoga urusan bersalin awak dipermudahkan. 😌

semoga allah permudahkan smua urusan awk aamiin

Amin semoga di permudahkan segala urusan

aamiin.. semoga dipermudahkan segalanya sis..

4y ago

aamiin trima ksh sis ❤️😘

Aamiin..smoga dprmudahkan smua urusan awk..

4y ago

aamiin , awak pun sma semoga dpermudahkan segala urusan❤️😘