Pam susu

Blh share x Ibu2 semua pakai pam susu jenama apa & jenis manual ke auto ? Tq ?

16 Balas

Auto. X larat sis klau manual.. Lgi2 klau bekerja. Klau sis suri rumah, sis boleh la duk2 rehat dekat sofa smbil baring, relax n smbil tgk TV or main handset at the same time boleh pump susu. Mmg 100%suggest for auto. Klau manual, 3 hari je larat pump kot. Msuk hari ke empat tangan pun lebammm gituuu.. I time kerja dekat office pun pump every 2 to 3 hours. So while pump I still can do my work sbb pump electric. Highly recommended sis beli pump electric yg double..

sy pon bru order boboduck dlm shopee ..yg single pump pnya tnpa wayar n rechargable..hope ok la..niat kali ni nk full bg susu bdan.

Auto seneng.. Sye beli yg patern skg.. Tnpa wayar.. N xbnyk part yg perlu di cuci.. 😂Jenama boboduck

Sy pakai pump elektrik jenama real bubbee. Beli di shoppee. Harga murah dan sesuai.

auto senang sis.. nk buat kerja pon mudah.. manual penat sis.. dgn anak lg nti..

Spectra version yg lama punya..lama xpakai..baby lebih suka df 😅

Spectra 9+ for soft suction and youha onyx for strong suction

Auto.. Klu ada bajet blh bli spectra 9 @ medela double pump..

Dlu sy pakai pureen auto...skrg xtau la nie..xbeli lgi😅

Sy pkai bukan elektik punya, fiffy