Pam susu

Blh share x Ibu2 semua pakai pam susu jenama apa & jenis manual ke auto ? Tq ?

16 Balas

Auto. X larat sis klau manual.. Lgi2 klau bekerja. Klau sis suri rumah, sis boleh la duk2 rehat dekat sofa smbil baring, relax n smbil tgk TV or main handset at the same time boleh pump susu. Mmg 100%suggest for auto. Klau manual, 3 hari je larat pump kot. Msuk hari ke empat tangan pun lebammm gituuu.. I time kerja dekat office pun pump every 2 to 3 hours. So while pump I still can do my work sbb pump electric. Highly recommended sis beli pump electric yg double..