kenapa perut selalu sakit..

Kangdungan saya bru masuk 7 minggu knp sllu kluar dara.. Daranya sikit2 sahaja??apa kha itu normal

15 Balas

Pergi klinik yg terdekat atau hospital gynecologist. On my case, ada spotted brown dan terus ada spotted darah kering. Pergi klinik, doc bagi ubat bg janin kuat. Namun, bukan rezeki masa itu. Utk awak, terus jumpa doc. Berteman kan ibu atau suami at least you with somebody. Jangan risau, stress pun boleh bg perut area tu lg stressed up. Some said normal, but you may know the best guts. Seek for doc advise.

Kalau selalu keluar darah tu tak normal sis. Cepat2 ke klinik atau hospital untuk check ye sis. Mungkin doktor boleh bagi ubat utk kuatkan rahim. Semoga dipermudahkan segala urusan sis dan selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

mcm sy..da p klinik dan jumpe doc hospital.now pantau je dr rumah.. klu drh kluar byk berketul2, pkai pad pn darah penuh terus p kecemasan di hospital.

Pergi hospital sis.. Sya awal2 bleeding p kcmasan.. Mula2 skit lps tu meleleh2....nanti doc akn check kandungan sis.. Semoga xdk ap2 serius

Doc sll pesan apa2 darah yg keluar blh g hospital terus ..

pg hosptl , bkn normal tu. tnda2 awl keguguran.

Pergi hospital sis. X normal bleeding gitu.

Fresh blood tak tak normal

Prgi klinik je terus dear

x normal kena jmpa doktr