Perut dah x sakit x cramp masuk 7 week

Mohon penjelasan, sy hamil 7 minggu 2 hari, sebelum ini perut sy selalu cramp sebelah kiri, bila masuk 7 week dh xda rasa sakit ape2, kenapa ye? ? Normal atau tak?? Boleh kongsi pengalaman mummy2 cmne??#firstbaby #seriusnanya #1stimemom #pregnancy #jangandibully

4 Balas

Hai sis, boleh tanya doktor untuk kepastian. Saya pun ada juga tapi rasa mcm sakit-sakit sikit kdg2 skrg dh ok. Tak ada bleeding pun. Start 7w3d muntah pula. Pening-pening siang malam. Penat. Heart beat rasa slow.

maaf puan sy kurang psti ttg ini. better puan g jmpe doc n chck jika ada sbb2 lain blh jd sedemikian..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Tkpe sis smua sy dh masuk 20 week dr ckp bby nk besar je kalu sakit

sama la mcm saya pon dah xrasa sakit mcm selalu....7week6day