Asslmualaikum ...

sje tnya ,berapa week kndungan korang pusat dh timbul ?? sy 24week dh timbul ?

33 Balas

Ikut org kot. Klu mmg jenis timbul, mmg nampak la. Klu jenis tenggelam mmg x nampak. Utk ibu2 yg pusat timbul tu, jgnla pakai baju ketat2 smp nmpk bentuk pusat tu timbul ya. Sakit mata kt tengok😂

Sy nie ank ke 3 dh 25 mnggu 5 hri pusat still Xtimbul lgi.. myb pert sy kli nie xbesr sblum dua ank.. ms ank dua2 sblum nie time cmni dh timbul.. alhamdulillah lah x timbul lgi..

Sy skrg ngah pregnt first baby...lg 2hari due date sy 11.8....pusat sy tk timbul..die mcm perigi buta😂😂😂terus tkde lubang...

Xtimbul pn.. Da 35week 1day pon.. Myb awk bby boy.. Just teka tp kalau btul apa salahnya.. Sbb ada jgk tbaca org kata mcm tu.. 💕

Ms sy preggy dlu..pusat xtimbul .trus jd rata n ilang pusat..ke sbb pusat ke dlm dia jd mcmtu 😂✌

4y ago

Xla..ank pmpn 😉✌

Sy 4hero dah, memang pusat x timbul Yg ke 5 insyahAllah girl... Dah 35w2d Pon pusat x timbul

sy xtimbul2 pun .dh 30 weeks. baby boy. mungkin sbb kulit perot tebal kot 🤭

Saya pregy ank ke 4 skrg ni pusat tak pernah plak timbul😅

sya dlu ank first and second pusat trkeluar,n ni no3 ni tenggelam....

22week pusat timbul .. skrng ni alhamdulillah 35w2d pusat makin timbul 😄

4y ago

meh join gp https://chat.whatsapp.com/ICQfsQadO6hFMx8WWUpD0n