sambal belacan.

Assalamualaikum semua.nak Tanya ble kah ibu mngandung mkn sambal belacan.??.sekadar bertanya. Time mengandung Ni la keluar rasa nak makan bersambal la??

5 Balas

Boleh je . Saya selalu makan . Rasa mcm bila takde sambal belacan tak sedap makn .. tapi sekali makan tu tak la makan byak .

4y ago

Hahaha..baru klmarin Dan Hari ni mkn sambal belacan.awww..rasa nak menambah nasi tu menjadi2 pla.🤣🤣.

Boleh.. Cuma jgn bnyak sangat lah.. Kang takut pedih Ulu hati n kluar masuk toilet.. 😊

4y ago

😁😁

Boleh. Sya ahad lalu buat sambal lada belacan.. makan dgn ikan goreng😂😂😂😂

4y ago

Woow..🤣🤣. 🤤🤤.sedapnyaaa.

Pregnant saya x makan sambal belacan dgn ulam tetiba rasa x sedap plak

4y ago

Hehe aah

boleh je sis...

4y ago

😆😆.bole la mkn ni