Dkrt Ckp Baby Dlm Ni Macrosomia? Bbrpa Hari Lg Nk Msuk 37weeks

Ada yg mcm sy x? Berat baby skrg 3kilo, dktr sahkan baby Macrosomia baby bsar? ni anak ke4, nak bwa perut pn mmg rsa berat sgt.. Alhamdulillah ksihatan smua ok normal, Skrg berat bdan sy 84kilo tapi xde kaki tgan x bgkak normal je.. Mkn mmg sy kontrol, dktr ckp baby dpt zat tu la bsr berat.. Doakan sy ble normal ye tkut jg dgr mcm ni first time

2 Balas

Berapa kg dh baby

4y ago

Aminn tq sis😘