Rasa Loya Dan Mual

Ada x yg start balik muntah? bila msk je trimesters ke 3 ni? Im 35 week.. ?

1 Balas

Sama mcm saya. Doktor ckp sbb saya ada masalah sembelit. So perut tu mcm tersepit dgn usus yg penuh dgn najis n tersepit lg dgn baby yg mkin besar. Sbb tu mknan mcm nk tertolak keluar balik. Penat dah muntah. Muntah 3rd trimester saya lg teruk dari 1st trimester

4y ago

Sama saya. Muntah n loya trimester ke 3 lebih teruk dr trimester pertama. Trimester kedua okay, makan je kejenye. 😂