risau

Da 36weeks ++ ni bila berjalan kt mall takut je...takut tiba2 nak bersalin lak?bila pegi mall je mesti hati berkata2 "jgn air ketuban pecah kt mall dah la"hehehe?

2 Balas

yg penting salu bwk buku pink.hehe...akak ipar sy tiap2 kali dekat nk bersalin die akan kua brjalan...siap shoping terus sakit perut..😂😅

5y ago

Hehehhhh tu la...nk g mne2 skrg mmg bwk je buku pink..risau gk nnt tiba2 dah nk brsalin lak kn😁

😂😂😂 dia bkn sakit2 je 2saat kemudian trs bersalin... Bwk je buku pink kemana2...hjung2 nk bsalin ni mmg elok bykkan berjalan

5y ago

Hehehh tu la..mmg bwk je klu nk g mana2😁