Normal ke lenguh pinggang masa 12 wks

Sekarang dah 12wks dah rasa okay la sikit nak kluar berjalan dekat mall ke or bli brg.tpi normal ke kalau contoh berjalan kat mall mesti setengah jalan tu kna berenti rehat sebab lenguh pinggang .kadang2 tgk ibu mengandung lain okay je berjalan2 ni.sya ni jalan sikit pastu nak cari tmpat duduk .dpt duduk skejap pun x pe .

1 Balas

Pengalaman saya normal

2mo ago

oh okay la kalau normal mcm tu .sbb risau pula .skarg baru 12 wks nnti dah masuk trimester ke 2 dan ke 3 ni mcm mana la agaknya 😂