Takut!

Baby bru nak masuk 2bulan.. Belum pernah bawa pg masuk mall.. Takut nti bawa msuk mall baby nangis2 and tak selesa... How to handle this situation?? Baby jenis klu nak tido mmg mengamuk.. Will she be sleeping while she be carried around the mall? Or mcmna? Sbb klu baby penat mmg tido terus la.. tak kira dmana kan.. ?

2 Balas

Kalau saya, saya tak pergi mall selagi baby tak cukup imunisasi. Sebab mall tu macam2 orang, macam2 penyakit ada.

Sy bawa baby jalan bila umur 6bulan. Kalau masi kecik lg rasa kesian pula