siapa penah kena macam ni...

Tengah tengah jalan.. kt pasar malam ke mall ke tibe tibe ase basah mcm cecair yg kt celah peha dari miss v smpai celah peha? ??? Xde la banyak tp boleh dirasa lah sambil berjalan tu yg pasti bukan peluhh... 36weeks now

4 Balas

Saya pernah alami. Sy nak pakai kain telekung masa tu. Tiba2 keluar cecair sikit tp mengalir berhenti sampai peha sahaja. Haritu sy pergi 2 kenduri kahwin. Sy syak sebab tu.mungkin penat. Sy tak pi hospital. Tapi sy dh ready kalau malam keluar lagi, mmg sy ke hospital. Tapi tak ada lagi dah. Masa tu minggu ke 36 ke 37.

4y ago

Wahhh lega lah lau gitu... Bukan apa takot ketuban bocor ke apa hahaha

Sya klu bnyk jln. Mmg basah pantyliner.. cecair keputihan.... keputihan ni ada jenis cecair. Pekat. Liat. Cecair ni kadang x perasaan kluar . Lg klu pakai pantylinner

4y ago

Lendir x sure pula. Pekat mcm susu .. liat ni kadang x kluar. Terkumpul dalam. Kena korek bg kluar. Yg ni texture susu basi. Pecah2

tu bukan air ketuban ke?

Sblum ni ade kputihan ke

4y ago

Sebelum ngandung ada jgk sikit².. tp semasa ngndung xde pulak keputihan 🤣🤣🤣