hai mommy2.. boleh tak kongsi cara atau kaedah merawat baby selesema dan kahak?

Baby sis 5 bulan malam meragam sbb tak selesa selesema.. hope sis dapat bantu..?

1 Balas

1. Mndikan air suam sblum tido. 2. Alirkan lama skit air suam blkg bdan utk cairkan kahak. 3. Abis mndi trus sedut hingus dia. Dia akan ngis tp drpd xslesa brnfas baik buat. 😅 sbb lpas mndi kahak n hingus cair. 4. Masa tido kpla tido atas bntal utk mudahkan bernfas.