anak demm batuk selesema kahak

assqlm..baby sy dh 1tahun 2bulan.dia demm selesema dan batuk.kalo pergi hospital doktor xbg ubat.ada cara x mcm mana nk hilangkan selesema demam batuk dan kahak..kalo pergi farmasi ubat ape yg boleh sy bg kt anak sy...

2 Balas

Sy pergi KK doktor bagi ubat. Waktu baby umur 10 bulan. Ade dos kena ikut. Klo selsema tu sis guna sterimar nasal spray, spray dlm hidung pastu sedut dengan penyedut. Sapu vic dekat hidung, dada dgn tapak kaki anak. If Batuk anak sy tak pernah kena lagi.

Anak saya 10bulan dmam pergi klinik swasta doc bg ubat .. Gov mmg susah sikit nk bg ..