Dah Kosong

Slps 2 mnggu bleeding..pg nie rujuk hsptl blk tuk appmnt scan mcm yg doc sruh... Doc scan bgtaw rahim dh kosong... Mngkin dh jatuh... Jd xperlu cuci... Sy blom pnh ade pngalamnn ggur..jd sy xtaw cmne rupa jnin yg jtuh tu.. Tnjuk gambar contoh.. Doc pn "iyerkn" tu la janin yg ggur... Kesal jgk sbb sy trus siram dlm toilet...xpe la.. Semoga ade rezeki lg Allah bg lps nie...?

2 Balas

sama lah kita sy x bawak pun kantung yg kuar tu... sy lak janin x menjadi hny ada kantung je... ms g hospital just tunjuk gambar je...