Sy dh 33w...mnggu lepas scan,doc kata baby besar dlm 2-3w..so,kene refer pakar plak selasa nie..

Ade x ibu2 dlm nie yg pernah alami mcm sy,normal ke? nervous pulak

2 Balas

Saya check up O&G dengan KK, yang saya tahu, masa saya scan dengan O&G, baby saya besar seminggu dari umur sepatutnya. Saya tanya doctor, normal ke? Doctor kata kalau besar atau kecik seminggu, masih dikira normal. Tapi kalau besar atau kecik 2 minggu atau lebih, memang kena refer pakar. InshaAllah pakar lebib tahu apa yang terbaik untuk awak dan baby ☺️ ikut je apa nasihat doctor nanti okay 😊

hi sis. normal je. insyallah...