Scan baby 6 week

Sy bru lps scan baby td, 6 week 1 day tapi nampak kantong je doc ckp. Dia cakap kantong still kosong. Maksudnya apa ye? Doc tu td pun tak bg penjelasan yg baik sy blk nie jd over thinking lah. Nampak kantong je maksudnya tak confirm lg ke baby tu ada ke tak ke?

2 Balas

Sama sis masa saya scan baby tu 5 weeks, baru nampak kantung bulat je , next tu saya cek dalam 9 weeks sbb kk suruh dtg lagi sebulan time 9 weeks tu dah nampak dah

Normal je sis.. Maksudnya janin tu nmpak lg slalunya dlm 2 weeks baru janin tu start nmpak tp tu pun masih belum nmpak jantungnya

2y ago

Yup lg 2weeks