no morning sickness

Pernah tak mamy2 sekalian xda morning sicknes smasa mgandung?

2 Balas

saya anak ketiga2 mengndung no morning sickness hehehe bersyukurlaa kita tkde muntah2 senang nk mkn itu ini ada org kesian smpai masuk ward mkn ubat mcm2 untuk stopkan muntah 😊

4y ago

A ah betul sis ,saya pun tak ada morning sickness 20/1 isnin nk scan janin n jantung plak

Saya dari first dpt thu pregnant smpai skrg 7 weeks tk ada alahan lngsung kdg2 tu trfkir gak beno ke 😂😂😂😂

4y ago

Sya nak msuk 10 weeks da xda mual lngsung mkn je bertambah2 pula.. Haha