normal ke 4 week xda morning sickness?

19 Balas

Normally 6 weeks. Tp don't worry klu awk tak rasa apa2 morning sickness. As long as awk takde bleeding semua akn ok. Just mkn ubat2 yg perlu. And jaga diri baik2 no angat2 berat dan sebagainya. Semoga semuanya baik2 aje.

sy 4weeks xd morning sickness lagi..p cek up ape smue doc tnye awk xd muntah2 ke...sy ckp xde...tibe2 esok pagi terus kene morning sickness 😖😭bru nk sronok xd morning sickness rupenye ade😭

sy rse mual je,pstu skrg 7week3day mabuk teruk smpai tade selere makan...berat pon trun 2 kg....alhmdulilah lah tu tde...mse ank ptme dulu mabuk smpai bslin...huhu

normal..xsemestinya semua ibu hamil Ada morning sickness...kalu xde, alhamdulillah..kalau yg smp teruk tu nk bangun pun xdaya.. admitted pun Ada...

sy nk msuk 6 weeks msih xad morning sickness😃..mngkin ats orang kot..ad yg morning sickness ad yg x..😊

sy da masuk 16weeks xde morning sickness jugak...alhamdulillah...rezeki org tua² cakap..😍

saya start 5week morning sickness sampai air kosong pun tak mampu minum,berat turun..

sye dh 9week pun xder morning sickness.Alhamdulillah...Nurse ckp normal..😍😍😍

Normal. Sye time preggy takde morning sickness pun. Alhamdulillah🥰

normal sis. awal lagi tu. sy start week 7 alahan teruk heheh