kencing kotor tak lawas rse terbakar

slm nk tnye spe pengalamn kencing kotor tk lawas ni , saya dah lme kne pstu on off je bile minum air kjp je hilang lpstu dtg blik... air barli bnyk saya minum ade ubat tk or petua lagi... preggy 1month tq yg sudi reply

2 Balas

Wassalam dear.... Klu mcm sy, sy mnum air mineral min 8glas sehari.. Kdg2 lbih... Tu pn dokter yg suggest.. X psti klu ada ubat Sntiasa jge kbersihan miss v. Pastikan sntiasa kering n x lmbap. Jge kbersihan sblm bersama. Pstikan kedua2 pihak, brada dlm keadaan yg bersih😁

4y ago

Yup betul kena banyak minum air. Sy tak boleh kalau kurang minum air. Confirm kencing tak lawas 😅

kena minum byk air yer mommy.