Kencing kotor

Nak tnya siapa ade pngalaman kencing kotor, sy dah 3kli test air kencing ade kotor, dah stop mnum air mnis , mnum air masak lbih, n air barli ksong still sangkut lgi doc kata ade kuman. Skrg tgh on antibiotik seminggu hrp lpsni tak sangkut lgi risau betul..simptom2 pun takde rase sakit bila kncing. Elok je lawas. Pening 20week🥲🥲

1 Balas

Saya pernah alami masa pregnant 1st, waktu 20w keatas juga baru kena masalah ni, & mmg tak pasti sebabnya. Last" doc bagi ubat (pill) yang masuk melalui rahim, lepastu baru elok test air kencingnya. Sis boleh cuba pakai pantiliner dan kerap tukar setiap beberapa jam, dan sebelum test air kencing, basuh dulu & kencing sikit dulu sebelum tadah air kencing dalam bekas (ni nurse yg recommend).