Kencing kotor

Sy dah 21 week doktor bgtahu ad kncing kotor. Tp rasa sakittt sngt2😭 tp bulan sakit nk kencing pun l, cuma kencing tk lawas je tp trasa sakit kt ari-ari ngn laluan nak buang air besar tu jadinya nk dduk sakit nk brdiri apatah lagi. Ada tak mommy2 pnglaman mcm sy? Boleh share tak selain air barli apa lagi mknan yg ok utk kncing kotor ni ye

2 Balas

Doctor bagi ubat tak untuk kencing kotor ? Sy makan antibiotik pastu kena banyak2 minum air. 2 hari jugak la baru okay tak sakit. Kalau tak, dia punya sakit macam nak bersalin. Dengan kencing tak lawasnya 🫠

3mo ago

Aduhaii boleh saman sebab salah bagi ubat 😅😅 baik2 harap2 semakin okay ya 🥰

minum air masak banyak stiap hari, dlu i mnum 1botol 1liter air stiap hri . kat frmasi ad jual ubt jg xsure for pregnant. or air klpe atau air cranberry kotak tu.

3mo ago

Ouhh okay tq sis🥰