Pregnent Of Unknown Location

Slm. Sy test UPT lps 2week lewat period, tgk2, positif. Last period on 21/7. Lbh kurang seminggu lps tu, ada bleeding. Cek p klinik, tak nmpk apa lg. Next day tu p hospital swasta, pun doc ckp tak nmpk apa, even kantung baby pn tkdk. 30/8 tu mmg rs sakit sgt kt bwh abdomen. Ms 31/8 p hospital besar (GH), doc bg refer kt. O&G. Smpi skg, da 3sesi temujanji kt GH. Scan tk nmpk apa. Doc buat kmungkinan luar rahim, miscarriage, atau msh terlalu awal. Upt msh +ve. Ada sapa2 prnh ada pengalaman mcm ni tak?!! Tq. ?

1 Balas

Bpe minggu kandungn? Mse sy dulu,5 minggu pun x nmpk ape3..cek after 12 minggu..bru ada

5y ago

Mcm ada..tp kecik cgtt2..better lau nk scan klinik swasta tunggu 3 bulan/12 minggu..baru nmpk jelas..lau x,burn je wetnye..sbb x nmpk cgt..