Pregnant ada cyst

Sapa ada pengalaman pregnant tp pada masa sama baru tau ada cyst.sy tak tau pregnant pun,cuma memg da lewat period n tanda mcm nk period tu biasa la sakit perut n pinggang.tp da seminggu xdtg sy cek upt,positif.pi klinik utk scan sbb was² knp sakit,doc scan perut xnmpk bile scan masuk bawah doc nampak fluid mcm bleeding tp kt dlm..doc ckp maybe cyst tu pecah.so da refer hospital..doc pakar pun ckp bnd sama dan dia kata jgn risau slalu fluid tu akn hilang sendiri.ada sapa2 pernah lalui mcm sy ni tak

2 Balas

saya baru lepas emergency operation sebab twisted ovarian cyst 8cm. before this pernah miscarriage jd mmg bnyk record jumpa gynea tapi tak ada yg pernah jumpa cyst sy. now pregnant 7w and tetiba sakit sekali rupaanya ada cyst 8cm and terbelit. terus emergency czer. alhamdulilah baby survive untill now

8mo ago

tak saya major operation. luka macam org beranak czer cuma rahim tak kacau

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin

8mo ago

alhamdulillah..semalam apmt dgn pakar follow up kes.doc sah kan kantung baby dok dlm rahim dan fluid cyst tu da xde nampak lg.terima kasih doa nya