Pregnancy positif jadi negatif

Hai semua, sya dah tak period 32 hari, masa check 29/12 haritu positif upt lps tu check lg 7/1/22 positif juga,,lps tu 3 hari lps sya period Dan check upt kt hospital -ve🥺,,dah scan dah tak nmpk lg sbb kecik pgi dalam 4 weeks mcm tu,,skrg tgh period, apakah mksd semua ni? Spa ade pengalaman mcm saya ni,ni first baby

2 Balas

Sebelum ni period teratur je tak pernah tak datang selama 32 hari,,,,ade pg klinik mmg positif upt n scan mmg nmpk mcm ada, dia srh pg jmpe 22/1/22 ni,,tp 17/1 ni pula period..tu yg confius ni,,nk kne scan lg ke camne?

Masa first positive tu ada confirmkan dgn klinik/hospital tak on pregnancy tu? Before ni period regular tak? Sbb kalau dah period tu most likely memang tak pregnant.. takut sebenarnya chemical pregnancy

2y ago

sory nak tanya. sbnrnya chemical pregnancy tu mcm mna ya? dikira pregnant tp gugur atau mmg xpregnant? dh baca kt google tp xbrpa phm jgak🤦‍♀️😅