Gdm on Insulin

Slm and hi semua. Sy gdm on insulin. Skrg dh masuk 30 weeks. Terasa mencbr sgt bila bby makin membsar dan nk control mkn sbb asyik lapar je memanjang. Awl2 pregnancy dlu blh je kontrol mkn. Skrg rasa makin susah nk kontrol. Jdi bacaan gula jdi xcantik. Risau sgt. Ape yg blh dibuat utk atasi masalah bacaan gula ni ye? Puas kontrol mkn dah ni. Sangkut jgk.

1 Balas

Hai sis, cuba amalkn Minyak Kelapa Darah. Sya masa 28 minggu bacaan gula sgt tinggi smpai 10.3, sya kawal pemakanan tapi tetap tinggi. Tapi bila sya amalkn minum Minyak Kelapa Darah pagi & petang alhamdulillah skrg bacaan gula sya cantik