nafas n nadi laju

Slm. Normalkah prgnt 8w rasa nafas laju n nadi terasa bergerak laju? Sy belum buka buku pink utk tny doc or nurse pasal ini. Tq

3 Balas

Haah normal,awal2 preggy bru buat,bku pink.. Jntung berdebar,bdan panas,pening,mual.. Klo mcm sesak nafas,atau,xselesa pergi hosptal terus..nurse pesan

Nafas dan nadi you ke sis? Mungkin sebab penat. 8 minggu dah boleh buka buku pink. Seeloknya pergi buka awal so doctor boleh pantau kesihatan sis 😊

5y ago

Ya. Rasa x selesa. Mcm badan pn ikut rentak nafas n nadi. Haha. Mgu depan baru ada masa nak dftr buku pink.

Sy pon camtu awal2 preggy doc kate nadi laju.. Mungkin letih pon ye..