Denyutan Nadi

Hi..boleh tau nadi ibu2 yang sekarang (tercatat dlm buku pink) & dah berapa week?..Nadi laju or biasa berapa? Tq sudi jawab

2 Balas

Sy memang ade mslh nadi laju sbb ade mslh thyroid..xsilap sy pulse rate 100 ke atas da dikire abnormal utk ibu mengandung..

5y ago

Aah yea nadi sy mmg 100 ke atas..tue nk tnya ibu2 lain mmg nadi bawah 100 @ ada je atas 100 wlaupn xda masalah thyroid

sy pn ade mslh nadi laju dlm buku 106 -112..ambk drh utk tiroid..kata doc ats pgr...