tekanan nadi laju

tekanan darah alhamdullilah bacaan okayy cuma nurse dgn doc bagitahu nadi/penafasan sy laju doc kata maybe penat atau stress. ada tips tk utk nk normalkn bacaan penafasan. and sy kurang faham knp tekanan darah ok tapi bacaan nadi sy laju?

2 Balas

Mcm sy sb mmg anxious tmpt org ramai esp mcm klinik sb tertutup.. dr kecik cmtu.. so bgtau nurse siap2 then lepas sy relax baru nurse kire nadi manual and normal je..

12mo ago

tuu lh masa dia check manual dia okayy. maybe penat kot

Sama mcm sayaa. Hrini tktahu kenapa nadi laju. Doctor ckp maybe sy penat or sbb minum coffee. Kena rest ja sekarang ni