5 minggu bleeding

Slm.. nk tnya normal ke 5 week tk nmpk pape kantung lg walaupn dh scan guna tvs.. sy bleeding pg td and then dktr scan tkde nmpk kantung pape.. dktr suspect luar rahim.. pg td sy ade skit bawah perut.. tp skli tu je.. pastu dh tk sakit.. and dh tk kuar darah mcm pg td.. pastu pg td darah kuar sbnyk pantiliner..

8 Balas

Btw scan biasa 7 weeks keatas baru nampak, sbb tu b4 7 weeks mmg org x g scan sis, even gune tvs pon mmg xnmpk kalau b4 7 weeks ni

2y ago

sy pg tpksa scan sbb dh pegi hsptal... bukan sy sdri yg mtk utk scan😅 ikutkn 5 minggu bg sy mmg tkkn nmpk.. tp ada org 5 minggu dh nmpk kntung..