Hai2 smua boleh ke sy btnya nomel ke klu due kita scan x sama dgn hari period kita.

Slm mom smua di sini ada tak sama mcm sy 27week kpla bby kt atas mmg nomel ka klu mcm tu..sbb sy pg kk dia ckp kena scan balik nk tau kdudukan bby..sy xlarat dh nk pg scan hari tu kk ckp bby besar sy pg scan ok jah..kali ni kk ckp bby duduk x betul pula..sy jd risaw la..boleh ka sy taw nomel ke klu kpla bby kt atas 27weeks

5 Balas

Normal

8mo ago

0oo tq dik..lega skit insyaallah harap2 dia bpusing balikkn..