ingin tahu? betol ke kalau bersalin kena gunting@jahit xde bius?

Skrg smua hospital mmng klau bersalin normal kena bius ke x time kena gunting@jahit.??? seramla dgr...

29 Balas

tk smua kot.tp sy mmg tk kena bius.kena gnting tk rasa sakit sgt.jhit tu ad la rasa sakit sikit.

sy tak bius time bersalin dulu 2019, terasaa laa jahit tuu . Tapi tak kena gunting 😁

tak sempat pon nak bagi local anesthetic time tu.. sebab semuanya spontaneously..

yea tkda bius time nak jahit je baru nurse akan suntik bius di paha.

Sy kena bius pun masih terasa sakit kena gunting dgn jahit tu...

Sy bersalin last year bius msa jahit. Tp still rasa masa jahit tu.

2y ago

Kalau gunting tk rasa dah sis.. contraction tu lagi berganda sakit.. masa nurse gunting mmg tk rasa dah.. dulu sy pun pikir seram takutnya kena gunting…rupanya bila dh contraction kuat, mng tkrasa dah masa gunting

ngerinya baca komen2.. moga kita semua baik2 belaka urusan

Saya ank no dua xjahit🥰 alhamdulilah ..

2y ago

F

rasanya xde bius