Hai momy2 smua ad mcm sy x?xnk mkn ikn,aym,telur dan skwn g die xleh nk mkn???cmne nk wat ya??

Skrg nie mkn bubur ksg g ikan bilis jer??kdg xleh nk masuk...pedih perut asik mntah😭😭😭

4 Balas

ya mcm sy.. dh tk boleh mkn telur.. tgok nasi pun loya. kena try error smpai awk dpt mknn yg awk boleh mkn. dr di kk bgthu sy kalau boleh mkn roti shj makan la asalkan jgn biar prut kosong lgi truk muntah msuk angin. trimester kedua nnti bru topup balik nutrisi yg lengkap.