Alahan teruk

Saya bru msuk 6mggu alahan truk mkn je mntah xleh nk mkn mnum lgsg...kdg sampai ngis2 mse mntah sakit sgt prt..nk tye boleh ke mkn ubt tahan mntah bli kt frmsi tu?

3 Balas

Sy makan veloxin. Seminggu makan, alahan hilang. Sy baru 8w. Doctor kata bila serasi dgn ubat, mmg alahan akan hilang. Cubalah. Sy sebelum ni alahan teruk, nak makan pun tak boleh.

3mo ago

dh try sis 4bji je mkn tkde kurang pn sme jgk truk mntah..mgkin xserasi kot dgn sy

boleh. minta yg sesuai untum pregnancy. mmg ada dan boleh makan

3mo ago

dh bli veloxin frmsi bg xjd jgk sis

makan epal hijau , saya kurang muntah makan epal hijau pagi 2

3mo ago

murah manis, dia kena masam.saya Google tentang epal hijau baik untuk ibu hamil dan hilang kan mual dan loya