susu fm

skrg ni anak saya minum susu dutchbaby 0-6 bulan.. tpi asyik meragam je. siang malam meragam.. cuma kalau dh tido malam tu je dia lena sampai pkl 8 am.saya rasa anak saya x sesuai minum susu ni..sbb asyik kentut, sendawa & selalu muak susu tpi dlm kuantiti yg sikit.. ada cdgn x nk tukar susu ape utk baby yg selalu kembunh perut ni..?

1 Balas

sama la , saya guna susu dutc baby 0-6 ... asyik kentut, muak ... berak pun 2 2 hari ... hri da try lagtogen, tp dia mcm x mhu susu tu ...