anak cirit birit sebab susu tak sesuai

hi mommy, anak saya masuk setahun sebelum ni minum dutchbaby 0-12 tapi dah setahun ni saya tukar minum susu dutchlady 123. anak cirit birit sbb tak sesuai minum susu tu. anak still ok tak meragam still aktif lgi, mcm mna nak stop cirit birit tu? susu apa yg sesuai?

1 Balas

ank 1 tahun minum susu maximum 3kali je sehari. boleh focus dkt pemakanan anak je. bagi susu kotak full cream pon xde mslh.

11mo ago

boleh je selang seli bagi susu tu. kalau pagi dah bagi susu bancuh nanti masa dia snacking ptg boleh bagi susu fullcream kotak. janji x lebih 3kali sehari minum susu utk anak atas 1y.