baby usia 2 months dh 2 hri x berak + asyik meragam bila kentut

baby sya usia 2 months dh 2 hri x berak tmbh lgi dye asyik meragam bila kentut time mnyusu. baby sya full susu formula sbb air susu bdan sya kurang. 2 hri ni dye asyik kentut pastu asyik meragam, bila ada dye berak pun dh 1 hri bru ada berak. adakah dye sembelit? atau mmg normal? dye kencing bnyk tpi berak jarang. slalu tukar pampers pun bnyk kencing je. #pleasehelp #firstmom

2 Balas

tak salah sy susu fm baby kena berak hari2. sbb susu fm ni xsama mcm susu ibu. (kalau slh mommy lain tlg betulkan yea).

1y ago

your welcome 🌹oh ya! Tahniah ada new baby 🤗

Tak normal lagi lagi bila minum susu formula. Mungkin tak sesuai susu.