TUKAR SUSU

Assalamualaikum hi.. Maaf nak tanya. Sy mix bf+fm.. Fm DUTCH BABY.. Sy baru tukar susu fm ANMUMLAC. Baby baru 3 bulan.. Lepas tukar susu, nie hari ke 6 dia tak berak. Tp kencing, kentut oke, tak meragam ke ape. Normal ke??? Risau sy sbb tak berakkk. Ke susu tu x sesuai untuk dia? Minum DUTCH BABY die berak oke, tp nk laa tukar susu oke sikit.. Nk kena pergi klinik ke Check dia?? #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

2 Balas

kalau minum dutch baby dah ok kenapa nak tukar? mcm mana u tahu anmumlac tu better than dutch baby? so skrg ni mmg kena tunggu je lah dia berak or tak. lebih certain time tak berak dah kira sembelit. unless full bf, tu tak berak seminggu pun takde hal.

try urut bawah pusat dia guna minyak telon. then buat urut bicycle.see whether baby poo or tak

12mo ago

Tp nie da 6 hari xberak, xpe ke?? Risau betul