Hai semua. Nak tanya experience dri anda smua. Sy baru kena warded 3 hari hospital. 1st, sy dtg KK sbb sy sakit perut. 2nd, rupanya sy pregnant 5 minggu. Upt positive. Tapi yg jd isu doktor2 sni, kantung janin x nampak bila di scan. Scan vaginal pun tak n

Skrg dah tak sakit perut. Alhamdulillah. Tapi 1st day datang klinik KK tu sakit sgt.

1 Balas

5w tu normal kalo xnmpk lg sbb kck lg. Tgu 7w ke ats bru nmpk

5y ago

Baik sis. Tq ya inshaAllah