week 6 test upt samar2

hi. saya hamil 6 weeks. saja2 test upt tp satu line samar. adakah normal? ini 1st pregnancy sy, jd sy agak nervous. perlu ke sy ke klinik utk scan lg? last sy scan 5weeks, dah nampak kantung. appt buka buku di kk week 9 nt. ke sy trlalu overthinking. sy overthinking sbb tt byk klua psl miscarriage, kebetulan harini breast n nipple sy tak bpe sakit mcm selalu... 🥹🥹🥹 haihhh

week 6 test upt samar2
2 Balas

hmm agak samar untuk 6 weeks tu. saya faham kenapa sis nervous. tapi sis kena ingat, simptom2 tu semua tak menggambarkan yang pregnancy sis sihat pun sebenarnya. ada orang tak ada simptom langsung, tapi elok je pregnancy dia. selagi tak ada simptom2 keguguran, sis cuba fikir positif je ya. doa banyak2, inshaAllah Allah jaga 💜

normal je. hormon baru nak menaik