Korang ada tips nak naik kn air ketumban tak ? due lama lagi tapi air ketumban tggl 7 ? tips please

Skrg baru 31w

7 Balas

Minum air byk2 sis. At least 2 litre sehari.. plus nnt baby da lahir lg byk air kene minum 3 litre hari2.. Air ketuban dear bkn ketumban. Moga baik2 je ye.

minum air banyak and sy dgr tembikai pun membantu. tgh makan jugak ni ? alhamdulillah maintain normal lg setakat ni

org ckp mkn tembikai. Air ketuban sy masa anak pertama sikit walaupun hari2 mkn tembikai. Induce masa 37w.

Maaf mommy, saya takda pengalaman. refer doc ya moga dipermudah urusan Aamiin

banyakkan minum air kelapa muda , inshaAllah boleh tambah air ketuban .

Try makan buah tembikai dan stay hydrated

try yg manis2... ada yg kata ia membantu