Air Ketumban

Hi mommys .. nak tnya hari tu pergi scan doc kata air ketumban saya banyak.. Mungkin disebabkan kencing manis. Ada x tips mcm mana nak kurang kan kencing manis or maintain air ketumban tu? Sebab hari2 sy ambil air mineral je. Jarang sentuh air manis..

2 Balas

Sy pun air ketuban lebih..tp sy try follow mcm diorg ni..skrg da 20cm..lg pun sy under gdm

Diabetic on diet ke insulin?,sy mse preg pn diabetes tp on diet, Alhamdulilah baby 3.05kg,