macam mana nak tahu air ketumban kita tggl sikit

boleh share tak..sbb ni anak first xthu#seriusnanya

7 Balas

Boleh pergi buat growth scan, tanya doktor habis habisan masa tengah scan tu. Biar puas hati. Sy kerap bt growth scan sebab sy berisiko, doktor pun sampai kenal sy 😅

time scan , boleh tnya dgn doc yg scan tu .. uri dkt mana , baby ok x , jantong baby ok x , berat ok x , air ketuban ok x , kedudukan baby mcm mana , sis blh tnya ..

1 cara je sis iaitu dgn pergi scan kt clinic. Dari scan je kita boleh tahu air ketuban cukup atau tak. Kalau sis risau sis boleh pergi scan selalu ye

sy pergi ke swasta buat growth scan sbb risau kdaan baby wlaupun bila scan smua ok Dan sy juga first time pregnant

Boleh pergi scan, nanti sonographer tu akan bagitau level air ketuban normal ke tak.

air ketumban ❌ air ketuban ✅

Saya buat growth scan di swasta