Mummies tolong saya !!

Skrg 31w kalau malam kerap sendawa macam masuk angin kalau nak baring tu rasa macam tercekik dkt kerokong ni. Kadang kalau baring 3 kali bangun muntah bila waktu malam.. kalau baring je mesti rasa kerongkong tu tesekat dgn angin. Ada tak mummie yg macm ni. Nak amal kan apa ye utk tidur selasa? Tak larat nak tidur duduk je

6 Balas

tgh alami skrg... huhu... berat drop smpai 5kg dlm mase 3weeks je... skali cek ade subclinical hyperthyroid.... sy pon 31w... kadang rase pedih sakit smpai kat tekak n hidung tu...