angin

Kenapa ye bila baring ke kiri asyik keluar angin je . Kadang tu angin tak keluar , macam ada bunyi kat tekak . Ke sbb dalam badan banyak angin ye ? Asyik sendawa jee bila baring . Bila tak lepas rasa geram , sbb angin tu tak lepas .

4 Balas

Sama la saya pun mcm tu, tktahu nak bt mcm mana.. Mmg seksa sngat bila angin trsekat dekat tekak pastu bunyi².. Any tips mommy??

Sama sis..asal bring ke kiri..mula la angin kat perut tu..lama bpusing2 anginn dlm prut nda lama.. kluar la tu

Sya smpai hari2 mnum air halis bfore tido mlm...klu x, tgh malam xleh tido....

Sy pun banyak angin sejak pregnant, bgun pagi ja banyak angin sgt2