Pergerakan bayi dalam kandungan

Skng sy minggu ke 14. Tp sy tak rasa baby sy gerak2 pon.. Cuma kdg2 tu sy rasa keras tiba2 kt ari2.. Normal ke tak eah? Risau sy.. Sbb nk masuk trimester ke2 dah nie.. Baby bump sy pon takde lagi..

1 Balas

Normal puan, ada yang dah 20 weeks baru rasa baby gerak. Baby bump pun ikut badan dan jenis rahim, kalau tilted mmg rata rata susah nk nampak perut even dah 3rd trimester.

3y ago

Saya pun first pregnancy, tp sejenis curious jd byk membaca/bertanya. Kongsi ilmu sesama new mom-to-be 😊 semoga dipermudahkan segala urusan ye, saya doakan pregnancy journey kita elok tanpa ada masalah apa apa. Amiin