baby tak aktif

Hi semua.. Sy nk tnya.. Normal ka klu dah 21 weeks tp xrasa pon lg baby tendang2.. Risau pon ada.. Sbb kbnyakan org ckp mmg akn rasa dah..

2 Balas

First bby ke? First bby mmg lmbt siket😁 nty klo bby dh start kicking,, awak yg smpai xlarat thn ngilu n susah tido mlm sbb biase bby aktif sgt" mlm hari🤭

4y ago

Hihihi biase laa..first bby kannn..excited nk rasa kick tu..

Tk lama rasa la tuuu hehe inshaAllaah .. nanti kita pula yg pelik baby ni bilanya dia nk tido asyik kick jee heee

4y ago

In shaa Allah...hehe.. Xsabar sbnarnya nk rasa bby tu kick..