Hantaran

Hi Sis, sorry lari topik. Sya nk tnya en, klau duit hantaran, sefahaman sya untuk kenduri/majlis kita kan? Memang wajib beri 50%pda parent atau tidak??parent sya mmg duit cpt je nak. Tpi risau pda kemampuan bakal suami sya. Maaf sya tk thu nk tnya siapa. Hrap ada yg blh share penglmn. Sya kurang pngnlmn. Confius.

10 Balas

Duit hantaran emak simpan.. untuk emergency saya dan cucu dia..

4y ago

Oh, untung awk. Klau mak sya dia guna untuk dia. Bukn nk kta ap. Mak sya baik. Tpi bab duit pyh simpan. 😅. Skrng musim pkp sya x blh buat mjlis. Nikh ja